Izvedba kotlovnic

  • -

Izvedba kotlovnic

TOPLOTNE ČRPALKE

Stiebel-Eltron

Toplotna črpalka je tehnološko izpopolnjen sistem, prilagojen koriščenju obnovljivih virov energije. Prednost njihovega delovanja pa je v zmožnosti odvzemanja toplote iz okoliškega zraka, podtalne vode ali zemljine. Prednosti: 70 % – 80 % energije dobite brezplačno, investicijsko ugodno ogrevanje, ekološko ogrevanje, minimalni stroški vzdrževanja.

BIOMASA

biomasa

Toplotna črpalka je tehnološko izpopolnjen sistem, prilagojen koriščenju obnovljivih virov energije. Prednost njihovega delovanja pa je v zmožnosti odvzemanja toplote iz okoliškega zraka, podtalne vode ali zemljine. Prednosti: je obnovljiv vir energije, cenovno najugodnejši energent, zmanjšuje emisije CO2 in SO2 v zraku, prispeva k čiščenju gozdov.

PLINSKO OGREVANJE

Plinsko ogrevanje

Plinsko ogrevanje

Plinske naprave so z investicijskega vidika konkurenčne napravam, ki uporabljajo ostala fosilna goriva. Obratovanje teh naprav je varno, vzdrževanje pa enostavno oziroma lahko. Izkoristek sodobnih naprav je zelo visok ter v primeru tehnološko najsodobnejših naprav krepko presega učinkovitost pretvorbe v napravah, ki uporabljajo ostale energente.

OGREVANJE NA KURILNO OLJE

peč na kurilno olje

Ogrevanje na kurilno olje

Izbor kurilnega olja kot goriva je dobra odločitev. Poleg ekonomičnosti so uporabniki popolnoma neodvisni, saj razpolagajo s svojimi zalogami energije.

 

 

 

 

KOTLOVNICE VEČJIH MOČI

kotlovnica3

Kotlovnice večjih moči

Izvedba kotlovnic v večstanovanjskih objektih in poslovnih halah moči 100 kW in več.


Najnovejši prispevki

Delovni čas

Drugo

Centralno ogrevanje

Solarni sistemi

februar 2024
P T S Č P S N
« Jan    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829